Even voorstellen ...

 

Naast fotograaf van Diergaarde Blijdorp, werk ik ook in opdracht voor Wildlands Adventure Zoo Emmen, Safaripark Beekse Bergen, WNF, ANP en andere media als dagbladen en magazines. Samen met mijn vrouw Conny, organiseer ik cursussen, workshops en ben ik schrijver en uitgever van boeken en e-books over fotografie.

 

Cursussen en workshops

 

Avondfotografie, dierentuinfotografie, landschapsfotografie, macrofotografie en natuurfotografie hebben een eigen aanpak nodig. De volgende technieken passeren de revue: instellingen van de camera, zoals diafragma- en sluitertijdvoorkeuze, maar ook de M-stand en het histogram krijgen veel aandacht.

 

Over compositie, ISO, HDR- en RAW fotografie, flitsen, objectieven en nog véél meer, geef ik ter plekke uitleg en laat aan de hand van voorbeelden zien, hoe daarmee om te gaan. Vragen staat vrij ...

 

Een echte aanrader voor zowel beginnende- als gevorderde fotografen die op zoek zijn naar inspiratie, ondersteuning of nieuwe technieken, in gezelschap mooie foto's willen maken en aan het einde van de dag met een voldaan gevoel weer naar huis willen terugkeren.

 

Graag tot ziens op een van onze cursussen of workshops!

 

Rob Doolaard

 

T : 06-53170398