Even voorstellen...

 

Naast fotograaf van Diergaarde Blijdorp, werk ik ook in opdracht voor Wildlands Adventure Zoo Emmen, Safaripark Beekse Bergen, WNF, ANP en andere media zoals dagbladen en magazines. Samen met mijn vrouw Conny, organiseer ik cursussen en workshops én ben ik schrijver en uitgever van boeken en e-books over fotografie.

 

Workshops en cursussen...

 

Avondfotografie, dierentuinfotografie, landschapsfotografie, macrofotografie en natuurfotografie hebben een eigen aanpak nodig. De volgende technieken passeren de revue: instellingen van de camera, zoals diafragma- en sluitertijdvoorkeuze, maar zeker ook de M-stand en het histogram krijgen veel aandacht.

 

Vragen staat vrij! Over compositie, ISO, HDR- en RAW-fotografie, flitsen, objectieven en nog véél meer, geef ik ter plekke uitleg en laat aan de hand van voorbeelden zien, hoe daarmee om te gaan.

 

Een echte aanrader voor zowel beginnende- als gevorderde fotografen die op zoek zijn naar inspiratie, ondersteuning of nieuwe technieken. Bovendien graag in gezelschap mooie foto's willen maken en aan het einde van de dag met een voldaan gevoel weer naar huis willen terugkeren.

 

Graag tot ziens op een van onze cursussen of workshops!

 

Rob Doolaard

 

Meer informatie: 0180-683830 of +31(0)653170398