eBook Fotografie: Paddenstoelenfotografie fototips en trucs

 Fotografie: Paddenstoelenfotografie fototips

Ze zijn eigenlijk het hele jaar aanwezig, weliswaar als schimmel onder de grond, maar toch. Enkele durven het aan om altijd zichtbaar te zijn, maar verreweg de meerderheid laat zich slechts in een korte tijd bewonderen, de herfst. Ik heb het natuurlijk over de paddenstoel, het vruchtlichaam van meestal voor het blote oog onzichtbare Mycelium. Dit alles vraagt, of liever gezegd schreeuwt om gefotografeerd te worden.

Veel informatie, maar ook fototips en trucs, volgen elkaar op. Of het nu gaat over diafragma’s, tussenringen of compositie, alles staat in het teken van paddenstoelenfotografie. Genoeg inspiratie om mee aan de slag te gaan, en om kennis van fotografie naar een hoger niveau te brengen. Bijzonder in dit eBook is ook de bijdrage van Frans Advokaat, zijn kennis op het gebied van paddenstoelen zorgt voor een compleet eBook. Informatie welke nodig is om paddenstoelen te vinden, maar ook om ze te herkennen. Honderden foto’s geven een goed beeld van wat er zoal in onze Nederlandse bossen, heidevelden, duinen enz. te vinden is.

Kopieer dit eBook eventueel naar je smartphone. Veel voorbeeldfoto’s van paddo’s (herkenning!) en oplossingen voor moeilijk te fotograferen paddenstoelen zijn dan altijd binnen handbereik.

 

€ 12,95

 Bestellen/betalen

 

error: Content is protected !!