Even voorstellen

Naast fotograaf van Diergaarde Blijdorp, Dierenpark Emmen, persbureau ANP en Novum en werkzaam voor het WNF, Natuurmonumenten, Safaripark Beekse Bergen en andere media zoals kranten en tijdschriften, organiseer ik samen met mijn vrouw Conny, ook cursussen en workshops én ben ik schrijver en uitgever van boeken en eBooks over fotografie.

Workshops en cursussen

Natuurfotografie, dierentuinfotografie, macrofotografie, landschapsfotografie en avondfotografie hebben een eigen aanpak nodig. De volgende technieken passeren de revue: instellingen van de camera, zoals diafragmavoorkeuze, sluitertijdvoorkeuze, maar zeker ook de M-stand en het histogram krijgen veel aandacht.

Vragen staat vrij! Op compositie, ISO, RAW-fotografie, HDR-fotografie, flitsen, objectieven en nog véél meer, geef ik ter plekke uitleg en laat ik aan de hand van voorbeelden zien, hoe hier mee om te gaan.

Een echte aanrader voor zowel beginnende- als gevorderde fotografen die op zoek zijn naar inspiratie, ondersteuning of nieuwe technieken. Bovendien graag in gezelschap mooie foto’s willen maken en aan het einde van de dag met een voldaan gevoel weer naar huis willen terugkeren.

Graag tot ziens op een van onze workshops of cursussen!

Rob Doolaard

Meer informatie: +31(0)6-53170398